`Levensechte´ bloemen maken van suikerpasta (flowerpaste/gumpaste)
U leert 3 dimensionale bloemen maken van suikerpasta oftewel flowerpaste/gumpaste, met behulp van bloemenstekers. Deze suikerpasta is sterker en flexibeler dan rolfondant en kan veel dunner uitgerold worden. De pasta is bij uitstek geschikt om suikerbloemen te maken. U zult ca. 4 tot 5 verschillende soorten bloemen gaan maken. Denk aan anjers, rozen, fresia´s, narcissen, orchidee, fuchsia etc. De bloemen zullen worden samengebonden tot boeketjes. De bloemen kunnen ook los op taarten en cupcakes gebruikt worden. We maken gebruik van witte en gekleurde suikerpasta en kleurpoeders om accenten aan te brengen op de bloemen. Wij zijn professioneel gediplomeerd in het maken van en lesgeven in het maken van suikerbloemen. Uiteraard mag u alles wat u maakt mee naar huis nemen. 
De workshop bestaat uit 2 hele dagen!!

Kosten € 85,00 inclusief alle materialen en gebruik van gereedschappen.

Kijk voor alle overige informatie bij het menu-item ´algemene informatie workshops´.

 
 
 
wssuik1
wssuik2
wssuik5In december 2010 heb ik een workshop suikerbloemen gedaan bij Twinset en in februari 2011 een workshop gelatinebloemen.
De sfeer was erg ontspannen en gezellig en er werd niet op de klok bijgehouden of het al tijd was om te stoppen. Handig is ook dat je de materialen die worden gebruikt in de winkel kunt kopen als je dat wilt.
Beide workshops vond ik erg leuk en leerzaam. Je kunt hierna echt verder met het uitbreiden van je skills op dit gebied.

Heel veel succes met jullie leuke winkel en de workshops.

Groetjes,
Monique Boogaart

Suikerblmk1
Suikerblmk4
Suikerblmk5
workshopsuikerbl2
workshopsuikerbl4