NIEUW cursussen haken en quilten met onze hobbypas voor 10 lessen. Ook hebben we een hobbypas voor boetseren met fondant voor gevorderden voor 8 of 6 lessen.

Kijk voor meer informatie bij het menu-item 'workshops'. Voor haken en quilten bij het vervolg item workshops 'hobby' en voor boetseren bij vervolg item workshops 'taart'!!

Nieuw is onze cursus boetseren met fondant. Kijk voor alle informatie bij het menu-item 'Workshops' en kies submenu-item 'Workshops taart e.a.' en scroll naar beneden en kies 'boetseren met 'fondant'.

Nieuw in ons assortiment: mooie unieke ontwerpen Magic decor lacepoeder. Uit Zuid-Afrika importeren wij super mooie siliconenmallen in veel thema's. Birkmann introduceert o.a geweldige siliconenmallen en koekjesstekers van prachtige uilen. Helemaal HOT!

Uit Italië krijgen we prachtige nieuwe mallen en matten voor magic decor. Hiermee kun je eetbaar kant maken. Ook leveren ze andere nieuwe materialen voor taartdecoratie. Veel siliconenmallen in verschillende thema's komen van een nieuwe leverancier uit Zuid-Afrika: Disney, Cars, Spiderman en 3D-mallen, zijn maar een paar voorbeelden.

Kijk voor alle nieuwe producten in onze online webshop!