Biscuittaart bekleden en versieren
Wij bakken te voren een ronde biscuittaart van 20 cm. doorsnee voor u. U gaat de taart vullen en afstrijken met op smaak gebrachte botercrème. Daarna wordt de taart bekleed met marsepein (die u zelf kunt kleuren). Dit doet u uiteraard zelf zodat u deze technieken leert beheersen. Daarna gaan we de taart leuk versieren met behulp van crimpers, bloemenstekers, embossing technieken, icingtechnieken, marsepein of rolfondant en zo meer. We kunnen ook nog mooie kleurpoeders gebruiken. U krijgt uiteraard uw taart in een taartdoos mee naar huis. Iedereen gaat met een mooie taart naar huis.  

Kosten: € 39,95 voor een dagdeel, incl. alle materialen en gebruik gereedschappen.


Kijk voor wokshopdatums en overige informatie bij ´algemene informatie workshops´

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Carstaart2
Carstaart3
kroontaart1
kroontaart2
kroontaart3
Pompoen2
sterhert1
sterhert2
Taart8pers1
Taart8pers3
Taartjapans
taartsint3
Taartnic6