Afdrukken

In 2007 is Twinset door onder meer haar klanten genomineerd voor Beste Winkelier 2007 in de categorie 'sport, vrije tijd en spel'. Twinset werd samen met twee andere winkeliers uit de gemeente Steenbergen genomineerd voor deze categorie. Tot zover dus door het publiek verkozen. Vervolgens heeft een jury bestaande uit o.a. een wethouder uit de gemeente en een vertegenwoordiger van de Kamer van Koophandel de uiteindelijke 'winnaar' gekozen.

Helaas is dit niet Twinset geworden, aldus de jury. Waarop de keuze van de jury is gebaseerd is helaas niet geheel en al duidelijk geworden.

Desalniettemin is Twinset er heel trots op dat zij door het winkelend publiek is genomineerd en wil zij op deze plaats haar dankbaarheid kenbaar maken aan al haar klanten die Twinset genomineerd hebben voor Beste Winkelier 2007.

HARTELIJK DANK DAARVOOR!
Wij zijn bijzonder blij dat wij zo door u gewaardeerd worden en zullen in de toekomst onze uiterste best blijven doen om u als tevreden klant bij ons in de winkel te mogen blijven begroeten.Certificaatnomineringbestewinkelier2007.jpg