Afdrukken

Grote reorganisatie uitverkoop op een groot deel van onze hobbymaterialen, papier en scrapmaterialen! 

Bent u op zoek naar leuke koopjes, kom langs en sla uw slag!

 

Deze taart van Roe en Lollie maakten wij voor Emma, dit is een favoriet van ons. Kijk voor foto’s van alle taarten die wij reeds maakten bij het menu-item “Emma’s cupcakes“ op deze website.
 
 

 

In ons assortiment: een bakblik om o.a. Minions figuurtjes in te bakken! Daarna versieren maar! Je kunt de Minions bijv. rondom een taart plaatsen. 

 

Cursussen haken en quilten met onze hobbypas voor 10 lessen! Ook hebben wij een hobbypas voor boetseren met fondant voor gevorderden voor 8 of 6 lessen. Kijk bij het menu-item workshops en vervolgens bij submenu workshops 'hobby' voor meer informatie over haken en quilten.

Voor meer informatie over boetseren voor gevorderden kunt u kijken bij het submenu workshops 'taart'.

 

Workshop Airbrush: Leer hoe u de mooiste taarten en cupcakes kunt maken m.b.v. een airbrush apparaat. U leert hoe het apparaat werkt en u leert uiteraard de technieken. Kijk voor meer informatie, kosten etc. over/voor deze workshop bij het menu-item 'workshops' bovenaan onze webpagina. 

 

Geef u op via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of telefonisch: 0164 255621 of persoonlijk bij ons in de winkel.

 
 
Openingstijden van onze winkel aan de Koepelstraat nr. 1 in Bergen opZoom:
Maandag 13.00 uur - 18.00 uur
Dinsdag 9.00 uur - 18.00 uur
Woensdag 9.00 uur - 18.00 uur
Donderdag 9.00 uur - 18.00 uur
Vrijdag 9.00 uur - 19.00 uur
Zaterdag 9.00 uur - 17.00 uur

 

Zeep & Zo.
Een boek geschreven en gemaakt door ons, Erica en Marina van Twinsetdesign.
Een boek boordevol aparte zeepwerkstukken, met allerlei informatie over technieken, materialen en benodigdheden!
In dit boek vindt u allerhande zeepwerkstukken voor in uw eigen huis of om cadeau te doen.
Wij leggen uit hoe u o.a. de navolgende werkstukken van zeep kunt maken: schoenen, handdoek, engels drop, sushi, drakenketting, zeepkettingen, Kerstdecoraties zoals een dromenvanger, lolly's, champagneglazen, tas, etc. etc.
Een bijzonder boek, voor een bijzonder creatieve hobby. Hier alvast wat foto's van werkstukken en de cover. 

Voorkantzeepboekje.JPG
zeep1ws
zeep2ws
zeep3ws
zeep4ws
zeep5ws
 
zwartwit3.JPG
Emma’s cupcakes & delicatessen is een andere ‘tak van sport’ van Twinset hobby- en designatelier. 
Ontstaan uit onze passie voor koken en bakken. Ook met koken en bakken kun je namelijk heel goed je creatieve talenten uitleven.
Wij leveren ook taarten en cupcakes op bestelling. Kijk maar eens bij het menu-item 'twinset/Emma's' 'in opdracht uitgevoerd'.
nwvoorbeeldtaart2.JPG

Verkoop van taartdecoratie materialen
In onze winke verkopen wij allerhande taart en cupcake decoratiematerialen en gereedschappen. Denk bijv. aan verschillende suikers, marsepein, rolfandant, uitsteekvormen, cakeboards, crimpers, garneergereedschappen, suikerdecoraties, etc. etc.
Merken o.a.: Wilton, PME, FMM, Sugarflair, , Birkmann, Staedter, Modeccor, funcakes, etc.

Kinderfeestjes
Bij Emma’s cupcakes & delicatessen kunt u nu een kinderfeestje boeken met als activiteit het zelf bakken en versieren van cupcakes. Uw kinderen gaan dus zelf aan de slag in de keuken. Dat wordt één groot feest. Voor alle informatie hierover, vraag naar onze aparte kinderfeestjesfolder. Of kijk op ´Kinderplein´ bij ´kinderfeestjes´.

Workshops
Wij geven ook workshops taartdecoraties en aanverwante zaken. Hiervoor kunt u zich inschrijven, kijk bij het menu-item ´Workshops´ verder op deze website.
plattegrond.JPG